Financieel sterk in je schoenen

Budget Coaching

Investeren in financieel inzicht is altijd winstgevend

Met persoonlijke budget coaching help ik jou grip te krijgen en te houden op je uitgaven.

Je hebt altijd een stukje maand over aan het einde van je geld, maar je weet niet waar je het aan uit hebt gegeven. Je vakantiegeld gaat op aan achterstallige rekeningen. Met andere woorden, je bent het overzicht helemaal kwijt. Herken je dit? Dan ben je nu op de goede plek beland.

Budget coaching helpt jou overzicht en inzicht te creëren van je inkomsten en uitgaven. Voorkom ernstige financiële problemen door te leren een budget te maken, bij te houden en je uitgaven hierop aan te passen.

Een budget maken en bijhouden hoeft niet ingewikkeld zijn. Ik heb de juiste informatie en tools ontwikkeld om je te helpen een overzichtelijk budget te maken. Ten eerste ontwierp ik een volledig werkboek waarin je jouw budget kan invullen en bijhouden. Dit werkboek is beschikbaar in Excel en Numbers en rekent alle bedragen voor je uit. Zo zie je direct hoeveel je te kort komt of overhoudt, of wat je nog kunt uitgeven aan boodschappen. Daarnaast heb ik dit werkboek beschikbaar gemaakt als printbaar document, voor als je niet zo goed bent met computers, of liever gewoon op papier werkt. Met andere woorden, er is voor iedereen een manier om een budget bij te houden. Geen excuses meer!

Verder kun je in mijn E-book de basis van het maken en bijhouden van een budget leren. Je kunt het E-book vanaf 1 april downloaden.

Iedere financiële situatie is uniek. Daarom zijn de coaching sessies niet standaard of op een template gebaseerd. 

 

Maak een afspraak

Ga ervoor! Deze 30 minuten zijn de start van jouw toekomst. Maak die afspraak en begin aan de nieuwe versie van jouw leven, zelfverzekerd en vol zelfvertrouwen.

Laden...