Coaching

Zie wie je kunt worden

Plaats je gedachten in een nieuw beeld met persoonlijke coaching.

Hoe kan ik helpen

Als coach help ik jou positieve veranderingen te maken in jouw leven. Jij bent uniek dus dat moeten de coach sessies ook zijn. Ik werk niet met een standaard programma of template. We beginnen waar jij nu bent. Samen werken we vanaf daar naar jouw doelen. We maken een plan om die doelen te bereiken. Tijdens onze coaching sessie ontwikkel jij jouw zelfbewustzijn, zelfbeeld en zelfvertrouwen. Jij kunt worden wie je wilt zijn.

Life coaching

Ik wil

Zelfverzekerd en stressvrij leven

Je voelt je gehaast, gestresst, opgebrand. Jouw lichaam vertelt je dat het tijd is aan jezelf te denken. Of  je bent onzeker en wilt zelfverzekerder worden. In een Life coaching sessie is alles bespreekbaar. Als jouw persoonlijke coach begeleid ik jou in het vinden van jouw antwoorden. 

Budget coaching
Ik wil

Financieel zelfredzaam zijn

Je hebt altijd geld tekort aan het einde van de maand, maar weet je niet waardoor. Je wilt graag gaan samenwonen of trouwen, maar weet niet hoe je moet gaan sparen. Met een Budget coaching traject krijg je de juiste hulp jouw financiën op een rijtje te zetten en te houden voor een financieel sterke toekomst.

Loopbaan coaching

Ik wil

Mijn werk (weer) leuk vinden

Je baan voelt niet meer alsof die bij je past. Je voelt je niet meer op je plek na wijzigingen in jouw werkomgeving. Er zijn talloze voorbeelden te noemen van situaties waarbij jij niet meer lekker op je werkplek zit. Een Loopbaan coaching traject  helpt je onderzoeken wat voor jou belangrijk is aan een baan. 

Gratis coaching sessie

Boek de eerste sessie van 30 minuten helemaal gratis! Begin vandaag met jouw nieuwe toekomst.

Gratis coaching sessie